Burhan Doğançay (1929 - 2013)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"dot PE"
Gerçek Nesneler ve Boyalı Gölgeler: Doğançay, duvarları görselleştirmek için birçok farklı ifade ve boyama yöntemi kullanmıştır. Bazıları eski duvarların, yırtık ve çürüyen posterlerin sağlam ve yıpranmış görünümüne sahip, diğerleri ise daha grafikseldir. Bazen parlak, keskin konturlu renkler, bazen de tanıdık logolardan gelen büyük harf ve rakamlardan oluşan parçalar tuvali dolduran net, karışmamış renk alanlarından oluşmaktadır. Doğançay’ın Johnson & Humphrey II (1967) and Composition: Torn Poster (1970) or From Walls 70: No. 45 (1970) and Double O (1970) gibi eserleri, James Rosenquist ve Roy Lichtenstein gibi Amerikan Pop sanatçılarının neredeyse karikatür benzeri tarzına, hatta Stuart Davis gibi bir proto - Pop sanatçısının işlerine daha yakın görünmektedir. Hücum ve Kurdelalar Serileri’nde de görülebildiği gibi Doğançay’ın 1969’da Tamirand Litografi Atölyesi bursunu kazanması onu daha grafik ve net kompozisyonları çalışmaya yönlendirmiştir.
Klaus Albrecht Schröder ve Elsy Lahner, “Burhan Doğançay”, Hirmer Publishers, 2017, sayfa 32.
Karton üzeri guaj
71 x 57 cm
70'li yılların başları, imzalı
Bu eserin Sayın Yahşi Baraz tarafından imzalı sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:500.000TL - 700.000TL
Peyler
2 8Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Burhan Doğançay (1929 - 2013)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Kurdela Serisi"
Kurdeleler Kaligramlara Karşı: Kurdeleler genellikle tek, az ya da çok ortalanmış bir kompozisyon olarak görünür. Oldukça soyut olan kaligrafik tasvirler, Osmanlı dünyasının en karakteristik kaligrafik türlerinden biri olan hat sanatına bir gönderme ve dolayısıyla bir saygı duruşu niteliği taşır. Üç boyutlu nitelikleri, tanımlanabilir bir imge olarak oluşturulma biçimleri ve/veya harflerin ve kelimelerin çeşitli derinlik ve boyut katmanları yaratmak için iç içe geçme biçimleri yoluyla, hat yazılarında daha karmaşık veya eğlenceli bir boyut kazanabilir. Sanatçının ışık ve hacim oyunlarına olan ilgisi göz önüne alındığında, sanatçının ilham almak için aktif olarak kaligramlara bakıp bakmadığı sorusu ortaya çıkmaktadır. Osmanlı tuğrası ile sanatçının bazı kurdeleleri arasında bir karşılaştırma yapıldığında görsel paralellikler görülür. Örneğin: tuğranın üç dikey harf şaftını anımsatan çizgiler oluşturan iki, bazen üç paralel yırtık kağıt; ya da tuğranın sol tarafında bulunan saz benzeri formları anımsatan iki ila üç büyük kıvrım benzerlikleri görülmektedir.
Klaus Albrecht Schröder ve Elsy Lahner, “Burhan Doğançay”, Hirmer Publishers, 2017, sayfa 49.
Kağıt üzeri guaj
76 x 56 cm
1981, imzalı
Bu eserin Sayın Yahşi Baraz tarafından imzalı sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:500.000TL - 650.000TL
Peyler
2 5Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Burhan Doğançay (1929 - 2013)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Trident"
Doğançay'ın Kurdela Serisi Üzerine: Hücum Serisi’yle birlikte, Doğançay gözlemleyen sanatçıdan konuşan sanatçıya dönüşür. Kurdeleler Serisi için dokulu duvar yüzeylerini kesin olarak bir kenara bırakır; gri ya da canlı mavi gibi düz renkli veya ışık gölgeyi simgeleyen beyaz ve siyah renkli zeminler çalışmaya başlar. Aldatıcı biçimde düzenli ve disiplinli görünen bu eserlerinde, Doğançay ışık ve gölgeyle ikna edici oyunlar oynar fakat daha rafine ve soyut görünümlü olsalar da, bu çalışmaların temelinde sanatçının duvarlar üzerine gözlemleri yer alır. ‘Gerçeklik artık yüzey değil, onun ardında yatandı; duvarların içinden fırlayan öğeler bizim bulunduğumuz uzamı işgal ediyordu’. ‘Kariyeri boyunca, nesnelerin izleyicinin alanına kadar uzandığı dokunsal resim düzlemiyle ilgilendi.’ Kurdeleler Serisi’ndeki, yüzeyin daha ilerisine uzanan çalışmalar, bu hacim mücadelesini güçlü ve etkili bir biçimde sunar. Arka plandaki tırtıklı bir yırtığın deliğinin içinden bizim alanımıza fırlayan çok sayıda yırtılmış kâğıt şeridi ya da kurdelenin kendisi ya da gölgeleri kaligrafiyi akla getiren zarif şekiller oluşturur. Duvarlarda sık sık gözlemlediği yumuşak kenarlı yırtıklar Doğançay için büyük önem taşır; bunlar imgeye kişilik ve derinlik kazandırır. Sanatçının bir önceki serisi olan Hücum gibi, Kurdeleler de "trompe l’oeil" kolaj olarak değerlendirilebilir; kolaja benzer fakat aslında işin içinde göz yanılması vardır. "Trompe l’oeil" uzun zamandır gerçekçi ressamların becerisini ölçmekte kullanılan bir tekniktir ve Doğançay’ın bu tekniği uygulayış biçimi, yeteneğinin kanıtıdır. Kurdeleler Serisi, Doğançay’ın 80’li yıllarda çalışacağı metal gölge heykeller ile Aubusson duvar halılar için temel oluşturmuştur.
Clive Giboire, “Kent Duvarlarının Yarım Yüzyılı”, İstanbul Modern, 2012, Sayfa: 142
Kağıt üzeri guaj
75 x 56 cm
1978, imzalı
Bu eserin Sayın Yahşi Baraz tarafından imzalı sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:500.000TL - 650.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Burhan Doğançay (1929 - 2013)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Little Big Elephant"
1970-74: Değişken Biçimler: Çeşitli deneyler sonucu elde ettiği görsel sonuçları gerçek dünyada görülmeyen “soyut” bir dille yorumlamaya başlayan sanatçının sanat yaşamındaki ikinci önemli “kırılma” bu sıralarda başlar. Doğançay, bu kez de soyut-değişken biçimleri irdelemeye koyulur. Burada unutulmaması gereken en önemli nokta, sanatçının, bünyesinde hem “soyut”, hem de “gerçek” öğeleri barındıran duvar temasını bir ana motif gibi yorumlamamasından ötürü, bu resimlerin kesin bir gruba sokulmayacak bir potansiyele sahip olmasıdır. Doğançay değişik dönemlerini temsil eden dizilerinde ve belirli “kavramlar” etrafında geliştirdiği yeni yönelimlerinde, görsel kırılmalardan doğan farklılıklara karşın, bütünselliği olan bir ifade biçimi geliştirmiştir. Kırmızı ve siyahın ağırlıkta olduğu bu çalışmada, adeta ortadan yırtılan bir afiş, yırtıkları ve yırtıkların gölgeleriyle birlikte ele alınmıştır. Oksit sarısının kırmızıyla kurduğu diyalog yapıtın en can alıcı noktasını oluştururken, gölgelerin meydana getirdiği gölgelere ne doğada, ne de duvarlarda rastlanır. Bu kompozisyonlarda “kurgulanmış gölgeler” gerçek üç boyutluluktan kaynaklanmaz, derinlik duygusu “yanılsamalı” olarak verilmiştir. Ancak gerek gölgeler, gerek diğer görsel öğeler tuvalin dışına taşarak, izleyicinin belleğinde tamamlanan “açık uçlu bir resim” olgusunu gündeme getirir.
Necmi Sönmez, “Burhan Doğançay, Retrospektif”,Eczacıbaşı Yayınları, 2001, Sayfa: 90, 92
Kağıt üzeri guaj
56 x 56 cm
1974, imzalı
Bu eserin Sayın Yahşi Baraz tarafından imzalı sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:450.000TL - 600.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Kemal Seyhan (1960 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Mor Soyut"
Tuval üzeri yağlı boya
120 x 150 cm
2023, imzalı
Tahmini Değer:140.000TL - 200.000TL
Peyler
2 7Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Ali Elmacı (1976 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Miras Babadan Oğula Geçer IV"
Tuval üzeri yağlı boya
190 x 140 cm
2011, imzalı
Tahmini Değer:200.000TL - 300.000TL
Peyler
2 8Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Erro (1932 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"The Pope's Bodyguard"
MoMa, LACMA, Guggenheim, Tate Modern, Pompidou gibi dünyanın tüm önemli çağdaş sanat müzelerinde eserleri yer alan Avrupa Pop Art'ının öncülerinden Gudmundur Erro'nun kataloge eseri...
Tuval üzeri akrilik
100 x 90 cm
2009, imzalı
Bu eser, Edition Hazan 2012 yılı yayını "Erro, Catalogue Général, 2007-2012" kitabının 43. sayfasında yer almaktadır.
Provenans: Galerie Ernst Hilger, Viyana
Tahmini Değer:160.000TL - 220.000TL
Peyler
2 5Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Chintan Upadhyay (1972 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Indian Adventure"
Hindistan'ın en bilinen orta kuşak çağdaş sanatçılarından... Dünyanın önde gelen çağdaş sanat müzelerinde eserleri yer alan sanatçı 2012 yılında İngiltere'de Charles Wallace Foundation ödülünü almıştır.
Tuval üzeri akrilik
122 x 153 cm
2014
Tahmini Değer:80.000TL - 120.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Peter Kogler (1959 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Die Welt"
Grafik, mimari ve yeni medya tekniklerini kullanarak mekan algısını ortaya çıkaran Peter Kogler Avustuya'nın dünyaca tanınmış en önemli birkaç çağdaş sanatçısından biridir...
Alüminyum üzeri karışık teknik
70 x 100 cm
2002, imzalı
Tahmini Değer:70.000TL - 100.000TL
Peyler
2 2Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Ergin İnan (1943 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Long Letter"
Ergin İnan ya da Ayrıntıya Odaklanan Dalınç: Görsel iletişim, görünenden hareket ederek kendimizle kurduğumuz bir diyalogdur esasen; sanatçı olsa olsa bu yönde bir takım ipuçları verir bize; iletişimin karşılıklılık ilkesi üzerine kurulu belirlenimi bir ölçüye kadar geçerliliğini yitirmiştir böylece. Gelgelelim, sanat yapıtı ile bir iletişim aracı olarak ilişki kurma yönündeki genel eğilim, her şeye rağmen sonuna kadar direnir buna; zira muhatabı izleyicinin kendi beni bile olsa, her sanat yapıtı başkasının aracılığıyla gerçekleşen bir buluşma noktasıdır son çözümlemede. İnan ise gördüğü şifrenin gizemli ve kapalı olması nedeni ile değil, alabildiğine açık olmasından ötürü bu iletişim olanağını yokuşa sürüp, zora koşmaktır bizi –izleyici, apaçıklığın tuzağına düşmüştür sessizce. Buna göre, deforme edilen bir nesneyi yorumlarken sahip olduğumuz özgür devinim alanı, aynı şeyin gerçekçi temsiliyle ulu orta tekrarında kendiliğinden daralmıştır; yorumlamada; resmin öbür yarısını oluşturan sentaktik kaygıyı gözardı etmemek için özel bir çaba gereklidir en azından, aksi takdirde yorumun yerini hikaye almıştır usulca. Aslında hiçbir şey şifrenin ardına gizlenme isteği kadar İnan’a yabancı değildir; ne var ki, tam da bu yüzden şifreli bir dünyanın ardında bulur kendini; en azından bizim için böyledir bu... İnan yaratıcı olmanın ayrıcalığını izleyiciyi kendi haline bırakmakta kanıtlar sanki. Bir biçim resmedilmeye değer bulunduğu sürece, dış dünyaya açıkça gönderme yapsa bile gerçekçi bağlamından soyutlanabilir pekala, dalınç onun anlamını çoktan atlayıp iptal etmiştir çünkü.
Mehmet Ergüven, “Ergin İnan”, YKY Yayınları, 1996, Sayfa: 3, 4
Ahşap üzeri yağlı boya ve karışık teknik
220 x 26 cm
2006, imzalı
Tahmini Değer:600.000TL - 800.000TL
Peyler
2 5Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Ergin İnan (1943 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Ben Sende Kaybolmuş Gitmişim"
Tuvale marufle Hahnemühle kağıt üzeri karışık teknik
101 x 130 cm
2016, imzalı
Eserin Ergin İnan tarafından hazırlanmış otantiklik sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:70.000TL - 90.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Devrim Erbil (1937 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"İstanbul Tutkusu Üstüne Çeşitlemeler XVII"
Hahnemühle kağıt üzeri karışık teknik
81,5 x 80 cm
2018, imzalı
Eserin Devrim Erbil tarafından hazırlanmış otantiklik sertifikası mevcuttur.
Tahmini Değer:50.000TL - 70.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Mustafa Ata (1945 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Figürlü Kompozisyon"
Ata'nın Figürle Hesaplaşması: Bugüne dek yaşamın her an değişebilirliğini, insan bedeninin devinimini renkle sentezleyerek anlatmaya çalışan Ata ayrıca, kah Matisse’in renklerinden kah George La Tour’nun ışık-gölgesinden yararlanıyor. Doğumla yaşam arasında insanoğlunun ruhunda süregelen bitip tükenmez hareketin, yaşamın sorgulanması burada anlatılan. Elbette sanatçı, figürle ve kendi varlığıyla da hesaplaşıyor. Bu yüzden kendisinin de söylediği gibi; yaşama dair her şeyi bu figürlerde görebiliyoruz. Resminin temelini 20. yüzyıl başında ortaya çıkan Alman dışavurumcuları oluşturan ve rengin tüm verilerini anlatımı güçlendirmek için kullanan Ata, aslında teknik olarak eski bir dil kullanıyor. Ancak söyledikleri bugüne, çağdaş insanın kendi kendini özümlemelerine ilişkin…
Esra Aliçavuşoğlu (Radikal Gazetesi, 26 Aralık 2000), “Mustafa Ata Retrospektif 2012”, Beltaş Yayınları, 2012, Sayfa: 296, 297
Tuval üzeri yağlı boya
97 x 130 cm
1987, imzalı
Provenans: Eski Alber Şaul Koleksiyonu
Tahmini Değer:350.000TL - 450.000TL
Peyler
2 10Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Mehmet Güleryüz (1938 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Figürlü Kompozisyon"
Kumaş üzeri karışık teknik
27 x 18 cm
imzalı
Tahmini Değer:100.000TL - 150.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Devrim Erbil (1937 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"İstanbul Eski Yarımada ve Kuşlar (D)"
Serigrafi Ed. 19/25
69 x 98 cm
2021, imzalı
Tahmini Değer:9.000TL - 13.000TL
Peyler
2 5Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Hakan Onur (1965 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Muafiyet Sınavı"
Tuval üzeri karışık teknik
200 x 145 cm
2008
Tahmini Değer:30.000TL - 40.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Turan Aksoy (1964 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Arınan"
Tuval üzeri akrilik
195 x 142 cm
2012, imzalı
Tahmini Değer:25.000TL - 35.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Mehmet Gün (1956 - 2014)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Yes I Know"
Karton üzeri karışık teknik
100 x 70 cm
1986, imzalı
Tahmini Değer:16.000TL - 22.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Mehmet Gün (1956 - 2014)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"A Lady"
Karton üzeri karışık teknik
69 x 49 cm
1984, imzalı
Tahmini Değer:10.000TL - 15.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
İsmet Doğan (1957 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Sfenks"
Gravür E.A
32 x 24 cm
1981, imzalı
Tahmini Değer:3.500TL - 5.000TL
Peyler
2 1Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Devrim Erbil (1937 - )
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"İstanbul'da Kuşlar (A)"
Serigrafi Ed.16/25
70 x 100 cm
2022, imzalı
Tahmini Değer:9.000TL - 13.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Nuri İyem (1915 - 2005)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Natürmort"
Natürmortlar: İyem’in resimleri arasında en az sayıda üretilenler natürmortlar olmalıdır. Bu çalışmalar soyut döneme geçişte meyve kompozisyonları olarak karşımıza çıkar. Ardından soyut uygulamaların içine meyve ve sürahi, gibi nesneler geometrik soyut anlatımlara dönüşerek katılırlar. 1960’lı yıllardan sonra çiçekler ağırlık kazanır. Tüm konuların özünde Nuri İyem’in özgün yaratıları yer alır. Temelleri 1940’lı yıllarda atılan bir sanat öyküsüdür bu yaratı. Desenin, rengin ve çizginin özgün bir biçemde özümsenmesidir. Soyutun somutla özdeşleştiği simgenin anlatımın özüne yerleştiği bir serüvenin örnekleridir bu resimler.
Kıymet Giray, "Nuri İyem", İş Bankası Yayınları ,1998, Sayfa 294,
Tuval üzeri yağlı boya
45 x 35 cm
1998, imzalı
Bu Eser Evin Sanat Galerisi'nin, 2002 yılında yayınladığı Katalog Raisonneé niteliğinde iki ciltlik "Dünden Yarına Nuri İyem" kitabının ikinci cildinin 161. sayfasında yer almaktadır.
Tahmini Değer:350.000TL - 500.000TL
Peyler
2 4Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Leyla Gamsız (1921 - 2010)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Nü'ler"
Duyarlı Figürleriyle Leyla Gamsız: Tüm bu 1997,1998, yılları tarihini taşıyan resimleri de elbet birer Leyla Gamsız, ne var ki belki hayret edeceksiniz ama usta sanatçımız bir değişim yaşamaktadır… Nedir bu değişim derseniz, neden gerekmektedir diye merak ederseniz hemen belirtmeliyim ki bu bir yıllanmış ustalığın bilinçaltında özümsenmesinden kaynaklanmaktadır. Bu oluşum onu artık tam bir iç dünyaya yönelmenin, dış etkilerinden soyutlanmanın sınırına getirmiş bırakmıştır. Artık söz konusu olan ne konudur, ne renk, ne anlatım, yalnızca ve yalnızca resim, saf resimdir asıl olan… Şekiller, formlar yine onundur, çıplaklar genellikle, ama bu defa ikili üçlü kompozisyonlar çoğunluktadır; ne var ki hiç de sorun olmamaktadır bu çokluk, yalınlık esastır zira… Bunu, bu olguyu daha çok da renklerinde görmekteyizdir. Yine eski yalın, içtenlikli renkleri gündemdedir çoğu kez ama bir bakıma sanki siyah beyazdır egemen olan. İşte öylesine yalın mı yalın bir resimdir renkleri itibariyle, bazen birkaç lekede oluşturuluveren anlatımlarla güzelleşmektedir onun çıplakları…
Abdülkadir Günyaz, "Leyla Gamsız", Antik Sanat Galerisi Yayınları, 2001, sayfa 274, 278
Tuval üzeri yağlı boya
30 x 25 cm
1997, imzalı
Bu eser Antik Sanat Galerisi'nin 2001 yılında yayınladığı "Leyla Gamsız" kitabının 272. sayfasında yer almaktadır.
Tahmini Değer:60.000TL - 80.000TL
Peyler
2 7Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Mustafa Esirkuş (1921 - 1986)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Balıkçı"
Yerel Bir Mitos Modeli Olarak Deniz Yaşamı ve Balıkçılar: Denizden geçimini sağlayan insanların yaşamına yönelik ilgi, Esirkuş’un sanatında nasıl başladı ve onu, bu ilgi çevresinde resimler yapmaya yönelten etkenler nasıl oluştu? Bu soruyu yanıltmak için elimizde yeterli bilgiler ya da veriler yok. Balıkçıların deniz yaşamını yansıtan resimlerinde, bu deniz insanları genellikle guruplar halinde, denizden ağ çekerken, ağ örerken, balık avlamak üzere ağlarını denize salarken, kendi aralarında sohbet ederken, kumanyalarını paylaşırken, dalyan bekçiliği yaparken, av dönüşü balık sandıklarını taşırken ya da balıkçı ailesi olarak toplu halde görünürler.
Kaya Özsezgin, "Mustafa Esirkuş", İş Bankası Kültür Yayınları, 2006, Sayfa 46
Duralit üzeri yağlı boya
58 x 21 cm
imzalı
Tahmini Değer:150.000TL - 200.000TL
Peyler
2 3Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde
Fikret Mualla (1903 - 1967)
Sanatçı Bilgisi İçin Tıklayınız"Portrait d'Homme"
1939’da Paris’e taşınmadan önce çeşitli dergi ve kitaplara desenler çizmiş ve operetler için kostümler hazırlamış figür ustası Fikret Mualla’nın 2. Dünya Savaşı ertesi Paris dönemine ait şık giyimli oturan adam deseni…
Kağıt üzeri karakalem
31 x 24 cm
1946, imzalı
Bu eserin Marc Ottavi tarafından hazırlanmış sertifikası mevctuttur.
Tahmini Değer:40.000TL - 60.000TL
Peyler
2 10Paylaş
Peyiniz: TL
Güncel Fiyat: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde